Etlik Kreş ve Gündüz Bakım Evi

etlik kreş

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi

Etlik kreş işletmeleri arasında yer alan Yıldız Adımlar, çocukların gündüz bakım ihtiyaçlarının giderildiği, fiziksel, duyusal, psiko-sosyal becerilerin gelişimine yardım eden bir kuruluştur. Bebeklikten altı yaş sınıfına kadar ki gelişimlerin düzenli bir şekilde işleyişi, planlı olarak yürütülmektedir. Tüm bedensel ve zihinsel gelişimlerin hızına yetişmede kolaylık sağlama adına hizmet verilmektedir.

Çocuğunuzun en hassas döneminde bize emanet edebilirsiniz. Biz Ankara ilinde bulunan Etlik ve Keçiören bölgelerine hizmet veren Yıldız Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Eviyiz.

 

Adres

Karargahtepe Mahallesi Atış Caddesi Lületaşı Sokak No:13 Keçiören / ANKARA

Telefon Numaramız

0312 359 14 14
0541 359 14 14

Eposta Adresimiz

info@yildizadimlar.com

Çocuk Anaokulu ve Kreş eğitiminde Neler Öğrenmektedir?

Çocuk anaokulu ve kreş eğitiminde, anne babadan ayrılamaya alışma, etrafına uyum sağlamaya çalışma bunun getirisi olacak sosyalleşmeyi hızlandırır. Kendi başına işlerini yapabilme, yemek yeme, tuvalete gitme, uyku ve temizlik gibi alışkanlıklarını geliştirir. Fiziksel faaliyetleri becermek için mücadele etmeye başlama aşamasını en doğru şekilde yapmaya çalışır. Paylaşmayı, problem çözmeyi, birlikte yaşamayı ve birlikte hareket etmeyi öğrenirler. Ve daha birçok değerli eğitim kazancı ile sonuçlanır.

0-6 yaş çocukların altın çağıdır. En etkili ve en doğru eğitimi alarak hayatlarına devam etmede ilk başlangıç adımlarını tamamlamaları şarttır. Her ebeveyn, çocuğu için en güzeli olsun ister. En güzele en doğru eğitimle ulaşmak için bize yani Ankara’da konumu bulunan Yıldız Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evine bekleriz. Detaylı bilgiler için kurumumuzun web sitemizi inceleyerek, telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Kreş ve Anaokulu Arasındaki Fark

Kreş ve anaokulu arasındaki farkın temel noktası, yaş farkıdır. Her çocuğun gelişimi yaşlarına göre farklılık arz etmektedir. Kreşler 0-24 aylık (0-2 yaş) çocukları, anaokulları 36-68 aylık (3-6 yaş) çocukları hedef almaktadır.

Genel anlamda kreş ve anaokulu arasındaki ortak hedeften bahsedecek olursak; okul çağına ulaşmamış, bakıma ihtiyaç duyan, bebeklerin ve çocukların eğlenceli vakit geçirerek fiziki ve bedeni gelişimlerine bir eğitimci eşliğinde devam ettirilmesidir.

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi, dünyayla yeni tanışan 0-6 yaş gruplarına eğitimci eşliğinde dünya standartlarına ve yaşama alıştırılmak için açılan bir kurumdur.

Çoğunlukla çalışan annelerin en çok tercih ettiği ancak günümüzde hem çalışan anne hem de ev annelerinin çocuklarının ilkokul öncesi eğitimine hazırlıklı başlaması için gönderdiği bir müessesedir.

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Anaokulu Eğitimi

Etlik Yıldız Adımlar Kreş ve Anadolu eğitimi, çocukların yaş gruplarına göre verilmektedir. Haftanın yedi gününe göre planlanmış eğitim ve beslenme programları, çocuklara uzman eğitimcilerimiz tarafından verilmektedir.  Her güne ait meyve saatiyle çocukların şifa kaynaklarını da vererek eğlence, oyun ile beraber eğitim aldığı kurumdur.

Anaokulu Eğitiminde Yapılan Etkinlikler

Anaokulu eğitiminde yapılan etkinliklerden biraz bahsedelim.

Yıldız Adımlarda gün içerisinde belirlediğimiz konulara dair planlarımız ile ilerler, Milli Eğitim’e bağlı seçtiğimiz kitaplarla eğitim akışını sağlarız. Çocuklara vereceğimiz renk kavramı, şekil kavramı etkinlikleri oyunlara dönüştürerek onlara iletiriz. Mesela renk kavramını anlatırken, renkli bloklarla renkli çemberler ile doldururuz. Çocukların gözlerine hem bir oyun olarak gösterir hem de eğitmeye çalışırız. İlgilerini oyuna çeker,  aslında bilinçaltlarında eğitim olarak geçirmeye çabalarız. Hem eğlenirler hem öğrenirler.

Bu aşamadan sonra, çocukların gün içerisindeki aktivite ve hareketlerine göre farklı oyunlara yönelerek güzel vakit geçirmelerini sağlarız. Çocukların sevdiği çember oyunlar, parkur oyunları, müzikli ve hareketli oyunlarla etkinliklerimize devam ederek enerji ve morallerinin artmasını sağlarız. Eğlenerek öğrenmenin yolu Yıldız Adımlar kreş ve gündüz bakım evinde sizleri beklemektedir. Daha detaylı bilgi için tıklayın.

Bize İletişim Sayfamızdan ulaşabilirsiniz.